Friday, March 05, 2010

Magbilder

Snacka om att andra barnet inte får lika mycket uppmärksamhet som det första. De bilder som har tagits på min mage den här gången kan väl räknas på ena handens fingrar, med Ella finns det väl ett hundratal ungefär... Fy, dålig mamma. Fast jag kanske kan hävda att några av Ellas bilder är tagna den här graviditeten?! Här kommer iaf en bild på hur magen ser ut idag. På riktigt.

16 comments:

Svensk chekchouka said...

snygging där, du har inte en uns fett pâ skinkorna du!
snart är det dags!!!!
kram

Karin said...

SC: Hahaha, där fick du mig faktiskt att skratta högt! Men vi kan väl låtsas att du har rätt, har ett par månader till som jag kan ignorera misären... Och jag tycker att vi säger att den 15 april är lagom (40 dagar), vill inte att det hebreiska datumet ska infalla på Yom ha'Shoah eller Yom ha'Zicaron.

TinTin said...

Hm, nu förstår jag varför folk frågar mig om jag snart ska nedkomma - jag är ungefär dubbelt så stor som du! ;)
Very neat and tidy bump.

annai said...

Jag håller med de andra. Jättefin! Och jeansen sitter så snyggt också!

kicki said...

Är du säker på att du ska ha i april? :-) Den där lilla klädsamma bulan ser ju ut som femte månaden ungefär, fasen vad du är snyggt gravid!

Karin said...

TinTin: Ja, men du har ju passerat andra graviditeten med råge - magen kommer ju tidigare varje gång, och blir kanske större varje gång?! Tack iaf för den härligt brittiska komplimangen.

Annai: Tack, H&M´s mammajeans är väldigt bra måste jag säga! Men jag väger redan ett par kilo mer än vad jag gjorde när Ella föddes och det var i v 42...

Arsouille Team said...

Det ser ut som jag i profil. Är du sâker pâ att du är gravid?;)

Karin said...

Kicki: Nä, jag lär väl få vänta till i maj bara därför... Fast jag tror att det här är en typisk synvilla, eftersom jag har så fläskiga lår så ser magen liten ut och eftersom det inte står någon normal person bredvid mig så kan man inte se det! ;)

Dosiss: Försöker du att gömma dig bakom din mans profil nu? ;)

Tove said...

Fin mage!
Var inte orolig för fotona - det kommer att fortsätta så. Man har inte tid att fota "hejvilt" med ett barn till. Sonen har fem gånger mer foton än dottern... Å nu är det försent...

No-one said...

FIN mage! :)

Karin said...

Tove: Hmmm, vi får helt enkelt hoppas att lillkillen inte blir så intresserad av att se sig själv på kort mao! ;)

Alexia: Tack!

Karro said...

Så sant. Dottern är snart 6 månader och vi har max 5 minuters filminspelning på henne. Sonen hade vid samma tid redan 2 hela 60 min DVD filmer från hans vardag. Måste bli bättre eftersom andra barnet är ju en flicka och hon kanske en vacker dag vill se sig själv som baby. Foton har jag tagit ok med men film dåligt.

Håller med alla andra, du är skitsnygg i jeansen!!!! Ha det bra!!

Jojo said...

Wow, Karin! Där är bebisen och inget annat överflöd på din kropp. Svårt att tro att du endast har en månad kvar. Jag kan bara hoppas på att få se lika snygg när jag blir gravid!

Karin said...

Karro: Ja, fram med filmkameran nu! Det känns ju rätt självklart att man inte har lika mycket tid att fota och filma den andra så det gäller nog att påminna sig själv så att det inte blir helt orättvist.

Jojo: Tack, tyvärr vet jag ju att det inte är riktigt sant, det kommer att krävas en del jobb att komma i form igen. Men det blir en senare fråga, nu är det bara att njuta av den coola kulan!

Jenny said...

Jättefin bild! Du ser superfräsch ut och snygg i dina jeans! Skönt att Ella mår bättre också! Otäckt när de blir så sjuka..

Karin said...

Jenny: Tack och tack och tack! :)