Sunday, March 07, 2010

Busfrö

Idag har det mest varit bus hela dagen. Mamman håller på att krevera av trötthet, kan inte jag få lite av Ellas energi??

6 comments:

Katarina said...

Förstår att det är svårt att orka hänga med. Men så härligt att se henne så glad och pigg efter att ha läst om hur krasslig hon var för bara ett litet tag sedan.

Karin said...

Katarina: Man är aldrig riktigt nöjd... Det är verkligen skönt att hon mår bra men hon kunde väl sitta och läsa och må bra! ;) Imorgon kommer iaf svärmor hit och tar eftermiddagspasset så då får jag ta igen mig lite.

annai said...

Vilken sötnos. Med den där glimten i ögat ser hon verkligen ut som ett busfrö. Härliga bilder!

Karin said...

Annai: Idag slog hon rekord i att vara busig, så blir det när man lättar lite på reglerna pga sjukdom... Men det var mycket skratt och mys också!

Tove said...

Första bilden får mig att tänka på;
Hur många nappar kan hon få in? Jag är ju nå så gammal att jag kommer ihåg Nöjesmaskinen (!?) och en intervju med Björn Skifs - och där han berättade att han och Bengt Palmers alltid tävlade om vem som var mest lik Björn Ulveus.) (Det gick ut på att proppa munnen full med vindruvor...
Och så håller jag med de andra "kommentaristerna". Skönt att se henne piggelin igen.

Karin said...

Tove: Jag är också så fruktansvärt gammal att jag kommer ihåg det! Jag tror att jag håller vindruvorna borta från henne ett tag till, känns säkrare med nappar än så länge.