Svenska betraktelser från Rehovot
Ser goda och saftiga ut! En dum fråga kanske, men är hur pass vanligt (eller ovanligt?) är det med saffransbröd i Israel? Eller använder man saffran mer i matlagning kanske?
Oh!! Vad goda!! Och mörka russin! Tres bien!!
Alexia: Ingen aning faktiskt, jag tror aldrig att jag sett någon form av saffransbröd här.Yllet: Självklart, det där med ljusa russin kändes helt fel.
Vilka fina! Leverar du till Holon?
Jenny: Självklart, säg bara till när!
Amen hallå!!!!!! Och vart var de godingarna idag om man får fråga? :)
Sara: Oops... Två av dem låg i min mage och de andra i frysen. Tänkte mig inte för. Sorry!
Post a Comment
7 comments:
Ser goda och saftiga ut! En dum fråga kanske, men är hur pass vanligt (eller ovanligt?) är det med saffransbröd i Israel? Eller använder man saffran mer i matlagning kanske?
Oh!! Vad goda!! Och mörka russin! Tres bien!!
Alexia: Ingen aning faktiskt, jag tror aldrig att jag sett någon form av saffransbröd här.
Yllet: Självklart, det där med ljusa russin kändes helt fel.
Vilka fina! Leverar du till Holon?
Jenny: Självklart, säg bara till när!
Amen hallå!!!!!! Och vart var de godingarna idag om man får fråga? :)
Sara: Oops... Två av dem låg i min mage och de andra i frysen. Tänkte mig inte för. Sorry!
Post a Comment