Wednesday, March 31, 2010

Fastighetsmagnaterna

Sådärja, nu förfogar vi över 7,5 rum och ca 200 kvm. I en månad iaf. Vi har precis skrivit på kontrakt och fått nycklarna. Så nu kan jag boa hur mycket jag vill. Önskar bara att jag vore lite mindre gravid så att jag kunde sätta igång att måla och fixa själv. Jag får satsa på att surfa runt på nätet för inspiration istället.

7 comments:

Svensk chekchouka said...

VILKEN STOR LÄGENHET NI HITTAT!! kama? (jag ÄR miljöskadad;) )
mazal tov!!
kram

Karin said...

SC: Alltså, det är bara den här månaden när vi har dubbla lägenheter som vi har så mycket plats! Den nya lägenheten är en fyra på 115 kvadrat.

Unknown said...

GRATTIS!!!

Katarina said...

Grattis!

Och jag skulle tycka det vore perfekt att få vara inredningsarkitekten och arbetsledare istället för slipare, målare, städare osv. :-)

Och din mage är verkligen jättefin.

Karin said...

Dosiss: Tack!

Katarina: Tack! Jag är en sån där knäpp typ som tycker att det är roligt att måla, borra och skruva. Och så vet jag ju att det blir gjort som jag vill ha det då... Och tack igen!

TinTin said...

He he, synd att inte alla kvadratmetrarna ligger på samma ställe.
Håller med om att det ä rkul att måla och borra - jag målade köket när jag var i v 38 förra gången. Min man var inte alls glad och tyckte jag kunde hålla mig på golvet... :)

Karin said...

TinTin: Det hade nog blivit en väldigt minimalistiskt inredd lägenhet isf! Jag kommer att ha svårt att hålla mig ifrån att göra en massa saker men jag vet att till och med att torka golv i köket får mina fogar att straffa mig direkt. Så jag ska försöka...