Thursday, January 02, 2014

Hej 2014!

Hej! Kommer ni ihåg mig? Det var jag som brukade skriva på den här bloggen. Som försvann i en försök att styra upp mitt liv. Som i ett försök att i alla fall kunna få på locket på tvättkorgen insåg att det inte fanns tid för skojigheter.

Vet ni - jag hade fel! För om man inte gör något kul med sitt liv så blir allt bara en gråbrun sörja även om locket på tvättkorgen ligger på (och ärligt talat så är det inte ofta jag lyckas med det heller). Så 2014 kommer att bli året då jag är mindre ansvarsfull, organiserad och vuxen och mer spontan, oorganiserad och, förhoppningsvis, lyckligare.

Det här med bloggandet har legat och gnagt ett tag. Jag har saknat det. För en sak som är svårt när man lever ett liv där man ständigt använder sig av sitt fjärdespråk (ok, tredje, franskan har nog blivit nedputtat av hebreiskan) är att kunna uttrycka sig på ett smart, underfundigt sätt Ni vet, sådär som jag alltid gör på svenska! :) Och om jag nu ska vara helt ärlig så har jag börjat söka efter ord på svenska, ordförrådet när man i huvudsak pratar svenska med barn i dagisåldern blir lite lidande.

Nästa sak som jag funderar på dock är att flytta min blogg till wordpress så att jag kan lösenordsskydda vissa inlägg. Någon som har några åsikter, som har bloggat/bloggar på Wordpress?

Vad säger ni? Spännande att se om det är några som fortfarande har mig kvar i sina rullor?

11 comments:

Anna said...

Jag brukade läsa din blogg då och då men förra året när jag fick barn blev tiden knapp. Jag visste inte att du haft uppehåll men kommer kika in lite oftare framöver. Jag är själv gift med en israel och vi är just nu på besök i Tel Aviv. Kom att tänka på din blogg!

Fransyskan said...

Välkommen tillbaka till bloggvärlden! Jag undrade allt vart du blivit av!

Wordpress fungerar jättefint, och det är lätt att låsa inlägg om man vill. Lätt att kommentera också! Men glöm inte att låta oss få veta vart du flyttar:-)

Min blogg fungerar som gymnastik i svenska språket - för med tre språk som bollas med dagligen ligger svenskan på tredje plats och det kan ta sin lilla tid att hitta ord ibland!

Emilia said...

Vad roligt att du är tillbaka! :)

Viveca said...

Åh! Av en ren impuls gick jag in idag! Klart! Jag blir superglad om du bloggar igen!

Anonymous said...

Jag är här :-)

Och ja det funkar fint på wordpress.

Anonymous said...

Jag är här :-)

Och ja det funkar fint på wordpress.

yllet said...

Heeej!! Ja! Saknat dig. Kom tebaaaax!!

Anonymous said...


Vilken fin blogg! Återkommer gärna! Gott nytt år 2014!

Vänlig hälsning A.

Karin said...

Hej alla! Vad kul att det finns några läsare kvar. Mitt stora problem just nu är att komma på en bra bloggadress till wordpress. Får utlysa en tävling kanske?

Casa Annika said...

Klart att vi finns kvar! Kul att du är tillbaka!

Sabrina said...

Jätte bra blogg! Tack så mycket :)