Efter att två personer ägnat en timme åt rensande står numera tre stycken 2-liters lådor fyllda med granatäpplekärnor i frysen. Och då har vi ändå fyra stycken orensade kvar i kylen.
Katarina: Vad kul, tack! Jag försöker ta bilder som kan vara lite roliga att se för svenskar, och plocka granatäpplen och fikon är ju faktiskt fortfarande exotiskt för mig.
Men vad gör man med alla granatäppelkärnor?! Sylt och marmelad är ju vad varje svensk tänker på när det gäller att ta reda på frukt, Men det går väl inte? Så... vad gör man?
Kix: Äter dem! Just nu sitter jag med en skål full av frusna kärnor och äter som de är, som godis. Har även haft dem i yoghurten och till typ kesoplättar. Funkar nog bra i smoothies också. Men det bästa är au naturelle, har nog ätit en liter de senaste tre dagarna.
7 comments:
Jag tycker verkligen om när du lägger ut bilder från era utflykter. Det är så härligt exotiskt för mig. :-)
Och vackra bilder på en vacker familj är ju också alltid trevligt.
Katarina: Vad kul, tack! Jag försöker ta bilder som kan vara lite roliga att se för svenskar, och plocka granatäpplen och fikon är ju faktiskt fortfarande exotiskt för mig.
Men vad gör man med alla granatäppelkärnor?! Sylt och marmelad är ju vad varje svensk tänker på när det gäller att ta reda på frukt, Men det går väl inte? Så... vad gör man?
Kix: Äter dem! Just nu sitter jag med en skål full av frusna kärnor och äter som de är, som godis. Har även haft dem i yoghurten och till typ kesoplättar. Funkar nog bra i smoothies också. Men det bästa är au naturelle, har nog ätit en liter de senaste tre dagarna.
Å gud så gott...
Å gud så gott...
Kix: Funkar även utmärkt i pastasallad kan jag meddela. Och i alla andra sallader (ev med undantag av sillsallad).
Post a Comment