Sunday, October 23, 2011

Men åhhhh...

Äntligen har jag kommit mig för att ladda ned lite podcasts till telefonen så att jag ska hanågot att lyssna på på tåget och så har jag så klart glömt hörlurarna hemma. Hoppas att mina medpassagerare är sugna på att lyssna på Filip&Fredrik... Och så tar jag gärna emot tips på bra podcasts! - Posted using BlogPress from my iPhone

4 comments:

No-one said...

Sommar- och vinterpratare du inte lyssnat på än är mitt bästa pod-tips. P3´s dokumentärer är också makalöst bra (de jag lyssnat på i alla fall). Värt att ladda ner.

Jenny said...

2 klassiker är Spanarna - De brukar få mig att fnittra högt på tunnelbanan ibland. Och Godmorgon världen om du är sugen på svensk omvärldsanalys.

Jenny said...

Och hej Karin förresten. Det var länge sen!

Karin said...

Alexia: Sommarpratare hade jag ju inte tänkt på (och vinterpratare har jag knappt hört talas om), det får jag ta och spana in! Och jag har redan laddat ned några P3 dokumnetärer faktiskt.

Jenny: Hej! Fick göra en liten samkörning av mina register för att lista ut vilken Jenny du var - men med tanke på mängden läsare från din del av världen var det inte så svårt!

Mycket bra tips, Spanarna ligger redan på nedladdning och Godmorgon Världen lär också komma med snart.